Secretele Blackjack-ului dezvăluite – Card Count Your Way to Riches

Numărarea cardurilor este perfect legală în cazinouri. Cu toate acestea, este foarte dezamăgit de toate cazinourile din cauza faptului că dacă toți cei care au jucat cărți de blackjack ar conta, ar fi falimentați. Numărarea cardurilor este o modalitate SIGUR de a câștiga banii Cazinoului. Nu există nicio îndoială în asta pentru că întorci jocul cazinourilor și faci cotele în favoarea ta.

Dacă este făcută perfect, numărarea cărților vă poate aduce un avantaj de aproape 5% față de cazinouri.

Aceasta înseamnă că, dacă pariezi 18.000 USD într-o oră (acest lucru este posibil presupunând că fiecare joc ultimele 20 de secunde, pariezi 50 USD în fiecare joc, într-un interval de o oră = 50x3x60 = 18.000 USD) ai câștiga în medie 900 USD pe oră! Veți câștiga mai mulți bani decât o echipă de medici împreună! Așa că nu pierde timpul și haideți să intrăm direct.

În primul rând, cea mai importantă bază înainte de a număra cardurile este să înveți și să stăpânești complet Strategia de bază Blackjack (Vă rugăm să consultați căsuța de resurse de mai jos dacă nu ați învățat-o încă). Blackjack Strategia de bază te învață cum să joci Blackjack în mod optim. Adică fiecare joc, deciziile pe care le iei vor fi cele mai puțin avantajoase pentru casă. Câteva exemple excelente de strategie de bază sunt:

Pe 12, 13, 14 când cartea dealerului cu fața în sus este 4, 5 sau 6.
Dublarea când cărțile tale inițiale au o valoare de 11
Împărțiți întotdeauna Ași/Ași dubli.
Deci acum, să începem să învățăm cum să numărăm cardurile. Sistemul pe care vă voi preda se numește sistemul High/Low. Toate cărțile din acest sistem primesc o valoare.

2-6 se acordă +1
Se acordă 10 cărți de valoare și Asul -1
7, 8, 9 sunt cărți neutre care au o valoare de 0
Așa că acum cărțile vor fi împărțite și începe numărătoarea. 3, 5, 8, Jack, Queen, 4, 6, 4. Numărul respectiv este +1, +2, +2, +1, 0, +1, +2, +3. Cu cât numărul este mai mare, cu atât pachetul este mai „fierbinte”. Un pachet complet ar oferi un număr neutru de 0. Așa este, ar trebui să exersați răsturnarea cărților peste un pachet complet până când stăpâniți cum să urmăriți numărul de rulare.

Numărul de alergări este, de asemenea, insuficient pentru a putea lua decizii cu privire la cât ar trebui să pariezi.

Deci, trebuie să convertim numărul de rulare în numărul „adevărat”. Acest lucru se face prin împărțirea numărului de alergări la numărul de punți. De exemplu, numărul de alergări este +16 și joci într-un joc cu 6 pachete cu 4 pachete nevăzute. Deci 16/4 = 4. Folosind această valoare de numărare adevărată, știi cât de mult ar trebui să pariezi fiecare joc. Cu cât pachetul este mai „fierbinte”, adică cu cât numărul este mai mare, cu atât ar trebui să pariezi mai multe unități. Tabelul de mai jos servește drept ghid cu privire la cât ar trebui să pariați în funcție de „numărul real”. Puteți modifica acest tabel pentru a se potrivi apetitului dvs. de risc și cât de subtil doriți să fiți.

1 – 1 unități
2 – 2 unități
3, 4 – 3 unități
5, 6 – 4 unități
7 – 5 unități
8 – 6 unități
9 și mai sus – 7 unități
În concluzie, numărarea cărților de Blackjack nu este niciodată ușoară și, de fapt, e destul de multă muncă. De aceea, mulți oameni nu se deranjează să învețe Numărarea cardurilor. Dar dacă ești motivat și vrei o modalitate sigură de a curăța toate mesele de blackjack din cazinou, Blackjack Card Counting este calea de urmat. Deci, numără-ți drumul către bogății acum!