The Incredible Hulk – Acum în format Fruit Machine!

Nu lipsesc sloturile video cu benzi desenate care pot fi găsite la cazinourile online. Se pare că un număr tot mai mare de platforme câștigă licențe pentru diverse serii de benzi desenate și filme bazate pe acele benzi desenate. Cryptologic a făcut un pas mai departe și a introdus o mașină de fructe bazată pe incredibil de populară serie de benzi desenate Incredible Hulk.

Personajul Hulk a fost introdus în seria de benzi desenate care a fost lansată în 1962 și există de atunci. Seria de benzi desenate este renumită pentru introducerea personajului Wolverine în Universul Marvel. Din seria de benzi desenate, a dat naștere unui serial TV de succes în 1977, care l-a jucat pe Lou Ferrigno în rolul lui Hulk. În ultimii ani, au produs și două lungmetraje.

Mașinile de fructe sunt bine cunoscute pentru că au mai mult decât câteva caracteristici speciale.

Caracteristici precum nudges, holds și scări de numerar sunt aproape exclusive pentru mașinile de fructe. Mașina de fructe Hulk are toate acestea și multe altele. Mașina de slot Incredible Hulk are, de asemenea, două table de joc în care activezi multe funcții speciale diferite și câștigi premii în bani. După cum vă puteți aștepta din cantitatea mare de caracteristici de pe slotul Hulk, acest lucru face ca jocul de slot să fie foarte ocupat, cu multe lucruri care apar tot timpul pe ecran. Poate dura ceva să te obișnuiești, dar este nevoie doar de câteva rotiri pentru a obține o mai bună înțelegere a mașinii de fructe Hulk.

Cash Ladder este un exemplu de caracteristică specială care pare mai complexă decât este.

După fiecare rotire pe slotul Hulk, un număr va fi afișat în dreapta rolelor. Ori de câte ori ați lovit o combinație câștigătoare la slotul Incredible Hulk, vă puteți paria câștigurile ghicind dacă următorul număr va fi mai mare sau mai mic decât numărul afișat. Folosind această funcție, puteți ajunge la cea mai mare treaptă de 2000 USD.

Slot machine Incredible Hulk este ieftin de jucat. Având în vedere toate numeroasele caracteristici speciale pe care le puteți activa, puteți paria doar 0,50 USD per rotire pe slotul Hulk. Celelalte opțiuni de pariere disponibile sunt 1 USD și 5 USD per rotire.

Dacă mașinile cu fructe nu sunt treaba ta, Cryptologic are și alte două sloturi video Hulk. Acestea sunt sloturi video complet cu toate caracteristicile speciale obișnuite ale sloturilor video, fiecare oferind jocuri bonus, jackpot-uri progresive și multe altele.

(Stephen Jones este un scriitor profesionist pentru CasinoAnswers.com. Pentru mai multe informații despre aparatul de fructe Incredible Hulk, puteți citi recenzia lui Incredible Hulk Fruit Machine.)