Cum să numărăm cărțile în Blackjack

Numărarea cărților la blackjack a devenit substanțial mai dificilă, ca urmare a contramăsurilor cazinoului. Cea mai răspândită dintre acestea este utilizarea de jocuri mari, cu mai multe pachete (4-8 pachete); acestea se numesc „jocuri de pantofi” după cutiile mari de plastic folosite pentru a ține cărțile. Numărarea cărților la blackjack înseamnă a rămâne în joc cel mai mult timp pentru a obține valoarea maximă de divertisment! Când învățați cum să numărați cărțile în Blackjack nu înseamnă să cunoașteți exact cărțile care au rămas, ca cele șapte de cluburi. Mai degrabă, când numărați cărțile, încercați doar să vă dați seama ce „tip” de cărți rămân.

Cum să numărați cărțile în blackjack este o modalitate de a vă crește șansele de câștig.

Dacă ești bun la asta, poți de fapt să iei șansele și să le pui în favoarea ta. Numărarea cărților la blackjack este legal, dar cazinourile pot și vor refuza să te lase să joci blackjack dacă cred că ești un bun numărător de cărți. Numărarea cărților în Blackjack înseamnă pur și simplu că urmăriți sau țineți cont de raportul dintre cărțile mari și raportul dintre cărțile mici. Principiul numărării cărților în Blackjack este simplu; dacă pachetul are o proporție mare de cărți mari față de cărți mici, atunci cărțile din acest pachet sunt bune pentru jucător.

Numărarea de bază a cărților atribuie o valoare pozitivă, negativă sau nulă fiecărei cărți (de la 2 la as).

Pe măsură ce fiecare carte este împărțită, numărul de rulare este ajustat de valoarea atribuită fiecărei cărți. Strategia de bază și numărarea cardurilor . Diagramele de strategie de bază vă vor spune întotdeauna să Hit, dar acest lucru este de fapt incorect. Regula lui 45 spune că, dacă mâna ta de 16 puncte are un 4 sau un 5, de fapt ești mai bine să stai cu 16 vs un Dealer 10.